Blikkenslager

med højt serviceniveau

Står du og mangler en blikkenslager, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores blikkenslager klarer mange forskellige opgaver for dig nær Tylstrup, Aalborg og Aabybro. En af de ting, som vores blikkenslager i særdeleshed er begyndt at arbejde med igen, er zink og kobber, da disse materialer igen er blevet populære byggematerialer i Danmark.

​Materialerne er tætte og holdbare, og passer derfor perfekt, hvis du ønsker at afdække bestemte ting. Derudover kan materialerne også give dig mange frie muligheder, hvis du ønsker at have anderledes tage og facader.

​Det er ikke noget, som du bare skal tage vores ord for – mange kendte arkitekter anbefaler ligeledes at du benytter dig af disse tre materialer, da de giver dig mange flere muligheder, når du skal bygge.​

​Hos Tylstrup VVS får du altid en alsidig blikkenslager
Vi tilbyder selvfølgelig også normale former for blikkenslagerarbejde, uanset om du har brug for en blikkenslager til at få ordnet dine tagrender, dine nedløb, få murinddækning eller skorstensinddækning.
Vores liste over, hvad vores blikkenslager kan klare, er lang. Har du noget, som du ikke helt ved om du kan bruge os til, er du velkommen til at ringe til os, og så finder vi i fællesskab en løsning. ​Nogle af de andre ting, som vi også kan gøre for dig er:

  • Tag- og facadebeklædning
  • Tagrender og nedløb
  • Inddækning af kviste
  • Skorstensinddækning
  • Blikkenslagerarbejde der lever op til dine forventninger

Vores blikkenslager vil altid rådgive dig om dine projekter, når vi kommer ud til dig. Vores medarbejdere har altid kunden i fokus, og vi taler altid ærligt fra hjertet. Du behøver derfor ikke være bange for, at vores arbejde som blikkenslager ikke lever op til dine forventninger. Vores blikkenslager er desuden også VVS-installatør og har derfor et godt overblik.

​​Du kan kontakte Tylstrup VVS på telefon 20232156 eller 98262156. Du kan også skrive til os på e-mailole@tylstrupvvs.dk.

Kontakt